Rummet

Ditt hem under några magiska dagar i skogen

Tältet

Det trekantiga tälten finns på flest platser. Tre meter höga konstruktioner i trä. Ett ljust trägolv och den ljusa canvasen gör ditt rum till ett skydd från vind och regn som ändå släpper in sommarens ljus och skogens ljud. Båda sidor har myggnät för att du ska kunna se solnedgången eller morgonljuset, och hålla myggen borta.

De runda tälten kan upplevas som mer rymliga då golvytan är större, men takhöjden är lägre. Här täcks golvet av en matta.

Alla tält har samma inredning med sängar, två stolar, bord & lampor  En ljusstake med 9 värmeljus driver bort fukt och kyla ur tältet. För din säkerhet finns även en första hjälpen-väska i tältet.

Sängarna

I ditt rum i skogen finns bekväma sängar med kudde, bäddmadrass och täcke i merinoull. Ullen svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Den för dessutom bort fukt - så de tältnätter du kommer ihåg från förr när allt var fuktigt när du vaknade kommer inte hända här. Ytterligare en tjock ullfilt finns i varje säng. Hyra av handdukar och manglade lakan ingår.

Det som ytterligare kommer bidra till en riktigt god natts sömn är frisk luft, skogens vaggande ljud och att du mest troligt är avslappnad när du lägger dig och trött av intrycken från naturen.

Köket

Vid alla camps finns ett fullt utrustat utekök med kvalitetsprodukter från våra partners Primus och Kockums. Här finns alla förutsättningar att laga riktigt god mat i naturen. Det är så klart anpassat för vår matkasse men väljer du att ta med egen mat finns ändå det du behöver.

Gas till spisen, salt & peppar, dricksvatten, diskmedel och diskborste finns på plats. Vill du veta exakt vad som finns i köket hittar du det här.

Toaletten

Alla camps har ett rymligt hygientält diskret placerat på lagom avstånd från tältet. Även våra toatält är riktade mot bästa utsikten för dig som väljer att inte stänga tältet. Toaletten är en mulltoa och den är ny för varje gäst.

På plats finns toalettpapper och handsprit. 

Matkassen

Vi har tillsammans med kokboksförfattaren och matkreatören Josefine Jäger tagit fram vår egna matkasse, anpassad för att lagas på utekök.
Råvarorna håller högsta kvalitet och ger en jämn energinivå och glada magar hela dagen.

Matkassen är växtbaserad (honung finns i den men kan uteslutas). Den är därmed också laktosfri. Men även glutenfri och nötter kan uteslutas.
I övrigt har vi inte möjligt att anpassa matkassen men ger gärna tips på hur du själv kan ta med komplement vid allergier.
Hela menyn hittar du här.