We are not hippies,
we are Happies!

Happie by nature

Vi skapar förutsättningar för människors hälsa och välmående på de mest naturliga grunder.

Vi vill ge fler möjligheten att uppleva genuina naturupplevelser för att finna lycka i det enkla och naturliga. Genom att erbjuda naturnära boenden, på undangömda platser i naturen, skapar vi förutsättningarna för människor att under en period få leva i fred och samklang med naturen. Genom skogsbad och ett genuint skandinaviskt friluftsliv för vi människor närmre naturen på ett hållbart och eko-vänligt sätt.
FORSKNINGEN VISAR

Vi mår bättre och känner oss gladare när vi regelbundet vistas i naturen.

Ta några djupa andetag frisk luft, slappna av i axlarna. Var dig själv, njut av din tid i naturen och låt skog och sjö fylla dig med energi.
Tredagars-effekten är mest tydlig men redan efter 15 minuter i skogen visar studier att människor känner sig gladare och mer till freds. Forskningen visar att en längre vistelse i naturen stärker immunförsvaret, ökar koncentrationsförmågan och lindrar smärta. Att omge sig med natur bidrar även till positiva effekter på hälsan genom sänkt blodtryck, minskad stress och oro samt mildrar nedstämdhet och ger ett gladare humör.gruppbokningar

Kom till Happie Camp med ditt team!

Skogen är ett perfekt rum för att ta stora och viktiga beslut. Här kan man fira framgångar tillsammans med sina kollegor eller samla gemensam kraft inför en stundande utmaning.
Det är även här lugnet finns att ostört jobba på projekt som behöver fullt fokus.
I Arvika och Hagfors ligger tälten helt för sig själva och det är perfekt för den som vill jobba ostört.
I Vänerskärgården finns 6 tält för 2 personer i varje och det fungerar fint att vara en grupp upp till 12 personer här. Har ni specialönskemål om underhållning eller aktiviteter gör vi vårt yttersta att hjälpa er med detta.
I paketet för företag ingår hyra av sängkläder, handdukar och vår matkasse med frukost, lunch och middag.
Kontakta Beatrice Sandberg för mer information och offert på 010-222 9396 eller beatrice@happiecamp.com
Genom att klicka "Acceptera" godkänner du att vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida och samla in statistik. Läs vår Integritetespolicy för mer information.