Glaskogen

Svanarna i en av Arvikas hundratals vackra sjöar delar den med 3 av våra tält. Välkommen att njuta av lugnet och den vackra naturen.
WoodFrame - Vänerskärgården
Wood Frame
10 minuters promenad från parkeringen

Glaskogen - Camp 4

Tältet ligger helt avskilt högt på en klippa med vidunderlig utsikt över sjön. Njut av tystnaden och den spektakulära naturen. Vandringsled finns några hundra meter från tältet. Det är begränsad mobiltäckning vid campet vilket ger en tyst och skön vistelse.
Boka nu
WoodFrame - Vänerskärgården
Wood Frame
5 minuters promenad från parkeringen

Glaskogen - Camp 3

På en låg klippa ut i vattnet står detta tält. Fantastisk utsikt och bra bad i den fina sjön. Vandringsled finns några hundra meter från tältet. Här är hundar tillåtna. Här njuter du av tystnaden och är närvarande här och nu då det är mycket begränsad mobiltäckning vid campet.
Boka nu
WoodFrame - Vänerskärgården
Classic
20 minuters promenad från parkeringen

Glaskogen - Camp 2

Inne bland träden på en egen udde i denna vackra stilla sjö står vårt tält. Naturen här är storslagen och tystnaden är underbar. Vill du se dig om i området går det en fin vandringsled bara några hundra meter från tältet. Det är mycket begränsad mobiltäckning vid campet så passa på att njuta av att vara närvarande här och nu.
Boka nu

Om platsen

Området kring Arvika är känt för sin fantastiska natur. Många sjöar och stora gamla skogar. Våra camps ligger i närheten av flera naturreservat som Glaskogen, Stömne och Perserud där skogen är upp mot 500 år gamla.
Här finns långa vackra vandringsleder i mycket speciell natur.

Runt sjön där våra camps ligger går en vandringsled. Det är inte särskilt trafikerad men det kan hända att ni ser någon som går leden från tälten.
Ljud färdas väldigt lätt och långt över vatten. Då det går en skogsväg till parkeringarna våra gäster använder kan det hända att ni hör sporadiskt ljud från bilar (camp 3&4).
Sjön är en bra fiskesjö och de som bor i närheten fiskar här ibland så eventuellt kan ni se små fiskebåtar på sjön.

Aktiviteter i närheten

Orten Arvika är väldigt fin och väl värd ett besök.  
Kungliga hovlelverantören Klässbols Linneväveri, har levererat dukar och servetter till Nobelfesten sedan 1991. Här finns en butik och ett mysigt café.
Konsthallen Sliperiet ligger i Borgvik inte långt härifrån.
På vägen hem kan vi verkligen rekommendera ett stopp på Värmskogs Café som är kända för sina goda räksmörgåsar.

Hur kommer jag hit?

Arvika ligger ca 1 timme med bil nordväst om Karlstad.

Till Arvika tar du dig med tåg, men campen ligger ca 35 minuter från Arvika - taxi är att rekommendera.